Reklamvatten-Profilvatten-labelwater.se-om-oss

Reklamvatten-Profilvatten
Vår passion

Vi erbjuder Skandinaviens största utbud av profilerade drycker med egen etikett med snabba och flexibla leveranser. Produktion varje vecka, vilket vi är ensamma om, gör att du sällan behöver betala extra för Xpress leverans. Den största fördelen för dig som kund är att med en produktion på ca 100 miljoner flaskor per år får du som kund ta del av förmånliga priser beserat på de skalfördelar stora volymer innebär.

Kontakta oss 040 6610040

VI SER MER ÄN FLASKOR-ETIKETTER-KORKAR


Om oss

Efter 12 år i denna bransch känner jag att vi äntligen kan erbjuda marknaden ett framtidskoncept med stort utbud av vattenflaskor med egen etikett, flexibla och snabba upplägg i kombination med kundanpassade koncept. Trenden är kortare ledtider där kommunikation och logistik är avgörande faktorer för ett upplägg som du som kund är nöjd med.

Det enda sättet att möta kundernas behov av snabba, lexibla lösningar är att hela tiden trimma sättet att jobba genom att ta vara på den digitala tekniken, vässa produktionen i kombination med fortlöpande produktutveckling.

Vi kan aldrig hindra utvecklingen framåt, men vi kan päverka vår attityd och hur vi bemöter den.

Vi är din - SAMARBETSPARTNER

Vår process

Vi ser helheten där våra produkter ingår i ett större sammanhang för dig som kund. Vi lyfter blicken, lyssnar och samarbetar för att finna en bra total lösning. Delarna är en viktig del i helheten och det är den vi är fokuserade på. Vi vet att det är den som ger bäst pay-off för dig som kund och det är med stolthet vi går hela vägen.

 • Vi lyssnar
 • Vi analyserar
 • Vi kommer med förslag
 • Vi hittar bra upplägg inom din budget
 • Vi adderar mervärde
 • Vi går hela vägen så du blir nöjd som kund
 • Vi tror på möjligheter o vinnar & vinnar koncept

  Rigmor Stevenson-labelwater.se

  Rigmor Stevenson
  Grundare